Fabelaktig, restaurert Hornung & Møller Flygel fra 1880-årene

Fabelaktig, restaurert Hornung & Møller Flygel fra 1880-årene

90,000.00

OBS! Hør klangeksempel spilt på dette instrumentet nederst på siden.

 

Fullstendig renovert instrument fra 1880. Et klangsmykke klar for moderne musikalske utfordringer av enhver sort. Bl.a. nye hammerhoder, nye strenger, reparert klangbunn og steg. Beholdt originalt elfenbensklaviatur og lakkert. Hornung & Møller er Danmarks mest anerkjente piano og flygelprodusent gjennom tidene. De var kjent for nydelig håndverk og et raffinert klangbilde. 

Instrumenter fra kvalitetsleverandører, laget gjennom siste halvdel av 1800-tallet frem til og med mellomkrigsårene, blir gjerne omtalt som de beste som noen gang er laget innen flygelindustrien. Arbeidskraften og tiden som ble lagt ned i hvert enkelt instrument gjorde dem særdeles gjennomført og i tillegg ble det benyttet både eksotisk og særegent trevirke som i dag ikke lenger er en mulighet. Et fagmessig restaurert flygel eller piano er et fullverdig instrument som i tillegg gir deg den mytiske klangen fra fortiden.

 

 

Leveres fraktfritt innenfor Haugesund- og Stavangerområdet på grunnplan. Ellers etter avtale.

Instrumentet har gjennomgått full regulering av mekanikk og klaviatur, stemming og justering av klangbildet ved vårt verksted. 

Add To Cart

OBS! Klangeksempelet er gjort med enkelt opptaksutstyr og amatørutøver. Det gir et glimt av tonekvalitetene til dette instrumentet, men som alltid er det best å prøve det selv. Ring eller send meg en melding for avtale om prøvespilling!