Fabrikkrenovert Grotrian-Steinweg 220 cm

Fabrikkrenovert Grotrian-Steinweg 220 cm

195,000.00

OBS! Hør klangeksempel spilt på dette instrumentet nederst på siden.

 

Dette instrumentet ble produsert nytt på 1970-tallet og har en bakgrunn hvor det har vært utsatt for begrenset bruk før total renovering ved Schimmels pianofabrikk i 2016. Det fremstår som nytt og ikke minst som et svært godt kjøp. Et nytt instrument av dette merket koster rundt 650.000,-.

Håndverksmessig holder det velkjent Grotrian-Steinweg kvalitet. Det vil si verdensklasse, og helt på høyde med sin mer velkjente navnebror Steinway. Perfekt mekanikk med nye hammerhoder, originale elfenbenstangenter avveid til 52 gr. (likt nye instrumenter av denne størrelsen). Store klangmessige kvaliteter. 

Dette flygelet vil passe perfekt til deg som er kresen, har plass nok og er ute etter det beste. Det passer også til forsamlings- eller konsertlokaler. Her er volum nok til å overbevise et publikum, og kvaliteter som evner å formidle en dyktig utøvers teknikk til et finstemt musikalsk uttrykk.

Transport kan arrangeres i vest-norge. Ellers etter avtale. 

Instrumentet har gjennomgått full regulering av mekanikk og klaviatur, stemming og justering av klangbildet ved vårt verksted. 

sold out
Add To Cart

OBS! Klangeksempelet er gjort med enkelt opptaksutstyr og amatørutøver. Det gir et glimt av tonekvalitetene til dette instrumentet, men som alltid er det best å prøve det selv. Ring eller send meg en melding for avtale om prøvespilling!