Steinway mod. O (Hamburg) fra 1917. Sagnomsust kvalitet og definerende klang

Steinway mod. O (Hamburg) fra 1917. Sagnomsust kvalitet og definerende klang

75,000.00

OBS! Hør klangeksempel spilt på dette instrumentet nederst på siden.

 

Dette lekre flygelet fra avslutningen av første verdenskrig, er et prima eksempel på byggekunst fra en topp leverandør. 100 år etter at den første tonen strømmet ut av dette instrumentet, spiller det fortsatt fabelaktig. 

Steinway innehar en posisjon i piano- og flygelverdenen som de ganske enkelt er alene om. Ingen andre produsenter har oppnådd et image som svært mange også utenom musikkutøvere kjenner. 

Som pianotekniker er det enkelt å bekrefte at den delen av imaget som har med kvalitet å gjøre ikke er tatt ut av løse luften. Dette er definitivt "high-end" kvalitetsinstrumenter. Det er riktignok en merkelapp de deler med en håndfull andre produsenter.

Dette instrumentet er i god stand både når det gjelder spilleart og klang. Etter hundre år er det ikke perfekt i sitt ytre, men det er definitivt et hjerte av gull som klinger når man leker med elfenbenstangentene. Klangmessig er det umiskjennelig Steinway'sk. Merket har bidratt sterkt til å definere det verden forbinder med lyden av piano; en konsentrert, syngende tone som har stort dynamisk omfang. Her er det plass til både torden og lett, svalende bris! 

Steinway holder seg godt i pris og har en trofast følgerskare. 

Instrumentet har tidligere, sannsynligvis på 80-tallet gjennomgått en omfattende service med blant annet nye strenger og reparasjon av klangbunn. Her på vårt verksted har det gjennomgått en regulering av mekanikk og klaviatur i tillegg til intonering og stemming.

Leveres fraktfritt i Haugesundområdet på grunnplan. Ellers etter avtale.   

Instrumentet har gjennomgått full regulering av mekanikk og klaviatur, stemming og justering av klangbildet ved vårt verksted. 

sold out
Add To Cart

OBS! Klangeksempelet er gjort med enkelt opptaksutstyr og amatørutøver. Det gir et glimt av tonekvalitetene til dette instrumentet, men som alltid er det best å prøve det selv. Ring eller send meg en melding for avtale om prøvespilling!