Pianostemmer Per Klavér
Cart 0
 
 
 
Pianostemmer_ovenfra.jpg
 

• 01 •

Autorisert pianostemmer- og tekniker

 
 
Å stemme et piano eller flygel er utgangspunktet for den musikalske opplevelsen. Bare med riktig kunnskap, øre og håndlag kan man få et godt instrument til å yte slik det var ment fra instrumentmakerens hånd.
— Per Nicolaysen, Pianotekniker, NPTF

 
 
 
Pianostemmer_prikking.jpg

• 02 •

Andre tjenester

 
 
 
Transport.png

TRANSPORT

Frakt av piano og flygel er kunsten å håndtere skjør mekanikk og et staselig møbel slik at det kommer frem i beste skikk. Å vite hvordan instrumentet er bygd opp, hva man må ta hensyn til, og ikke minst hva slags teknikker som må til for å gjøre klar til transport og deretter flytte smidig og håndterlig, krever kunnskap og erfaring. Piano- og flygelflytting er ganske enkelt en jobb for spesialister. Pris varierer ut i fra adkomst/tilgjengelighet og avstander.


 


SALG AV BRUKTE INSTRUMENTER

Daglig kontakt med instrumenter og eiere, gjør at man fra tid til annen kommer over instrumenter med spesielt potensiale. Først etter en skikkelig gjennomgang og innsats for å lokke frem det beste av lyd og egenskaper, av og til sågar full restaurering, legges de ut for salg. Alltid med garanti, og tryggheten som følger et instrument som er anbefalt av en teknisk fagmann med lang erfaring.   


 


Salg av Deler & TilBEHØR

Det finnes en mengde tilbehør til instrumenter som vi kan tilby og montere. Ved siden av rene slitedeler og regulære deler, tilbyr vi f.eks. klimakontroll-anlegg, silent-piano moduler (for stillespilling med digital/elektronisk lyduttak montert på de fleste typer flygler/pianoer). Videre formidler vi deler i forbindelse med restaurering og overflatebehandling og har tilbehør for beskyttelse (f.eks. mot gulv), eller mekanismer som sørger for at flygel- og klaviaturlokk lukker seg sakte uten å forårsake skader på hender eller møbel. Se noe av utvalget her: 

 
 

.03

KONTAKT MEG

Ring 41 29 92 41 eller send en melding via skjemaet under, så tar jeg kontakt med deg og avtaler et passende tidspunkt for stemming eller vurdering av ditt piano/flygel.